מי צריך פחמימות

לנהל אורח חיים LCHF בישראל

פאי תות-לימון

כפי שהבטחתי…

העוגה הייתה הצלחה אדירה אז הנה המתכון – בסך הכל, רק כ- 1 כף דבש כדי להמתיק אותה.

קלתית:

  • 200 גרם שקדים טחונים
  • 1 ביצה
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 50 גרם חמאה מומסת או שמן קוקוס
  1. לערבב הכל ביחד ולרפד תבנית אפייה בבצק, כולל את הצדדים.
  2. לאפות ב -175 מע' במשך 20-25 דקות או עד שמוכן.
  3. לצנן קצת.

רפרפת לימון:

  • 200 מ"ל מיץ לימון
  • 1 כף (30-35 גרם) דבש
  • 6 ביצים
  • 100 ג' חמאה או שמן קוקוס
  1. מקציפים קלות ביצים ודבש.
  2. מוסיפים את מיץ הלימון ושמים על סיר כפול.
  3. ממשיכים להקציף עד שהרפרפת מתחילה להסמיך.
  4. מורידים מהאש ומוסיפים את השומן תוך כדי ערבוב.
  5. נותנים להתקרר מעט ויוצקים את הרפרפת לתוך הקלתית.

מקשטים בתותים טריים חתוכים לחצאים.

אה, ואפשר כמובן להשתמש ברפרפת לעוגת לימון-מרנג, או לאכול אותה בפני עצמה כפודינג לימון.

lemon-strawberry pie

מודעות פרסומת

רוצה להוסיף תגובה?

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

מידע

ערך זה פורסם ב-אפריל 13, 2015 מאת ב-מתכונים ותויגה ב-.

לאתר LCHF ישראל

LCHF ישראל - האתר הרשמי

הזן את האימייל שלך כדי להרשם לבלוג ולקבל עדכונים על רשומות חדשות באימייל.

הצטרפו אל 519 שכבר עוקבים אחריו

Blog Stats

  • 66,080 hits
%d בלוגרים אהבו את זה: