מי צריך פחמימות

לנהל אורח חיים LCHF בישראל

ערן הסקרן

נו טוב, בעצם, דינה הסקרנית … 😉

התחלתי לכתוב את הבלוג הזה לפני שנה (מזל טוב לי!) ואז קראו אותו בערך שתי נשים (תודה לאחותי היקרה וחברתי הטובה!). היום מצטרפים כמעט כל יומיים משהו או משהי חדש/ה ויש אפילו 11 שמנויים. נורא כיף לי! אבל – זה גם מסקרן אותי לדעת מי אתם.

אז בא לכם לענות על שתי שאלות? (כמובן בהגבלות האנונימיות של כל אחד ואחת.) תודה! 🙂

מודעות פרסומת

8 תגובות על “ערן הסקרן

  1. sondacop
    פברואר 13, 2012

    הגעתי לבלוג שלך כשקראתי את התירגום לאנלית של הרופא השוודי, אליו הגעתי דרך פורום לשומרי תזונה דל פחממות http://forum.lowcarber.org/forumdisplay.php?f=4

    הייתי רוצה לשמוע דברים יותר ייחודיים לארץ – איך מגדלים כאן בשר וירקות, איך מתמודדים עם החגים, מנהגים. התמודדות מול גננות ואחרים שממליצים על עוגות וממתקים וקורנפלקס לארוחת בוקר. איך מתמודדים מול רופאים שרוצים ל"רפא" סכרת בעזרת אינסולין ואכילת פחממות. איך מתמודדים מול רופאים שנותנים סטטנים. מחקרים ייחודיים לארץ כמו המחקר שנעשה בכמ"ג שהוכיח את עליונות התזונה דלת הפחממות והאם יש השפעה של מחקר זה על החשיבה בארץ. כיצד מסמיכים בארץ יועצי תזונה, והאם יש סיכוי שיועץ לתזונה דלת פחממות יוסמך. האם ניתן למצוא רשימה של יועצים ורופאים בארץ שדוגלים בתזונה דלת פחממות. האם יש קשר בין חברות התרופות כגון טבע לבין תעשיות המזון כגון אוסם-עלית-שטראוס שמעודד סטטוס קוו בריטוריקה הציבורית נגד תזונה דלת פחחמות.

    טוב, נו, זה קצת הרבה…. על הדברים האלה ואחרים דנים בפורום לשומרי תזונה דלת פחממות שציינתי ותמיד אני תוהה מה קורא אצלי במדינה שלי.

    • Dina
      פברואר 13, 2012

      ווהא, רשימה רשימה … 🙂
      לצערי המצב כאן בארץ עגום … (אם כי יש מחקר אחד מעניין מאוד שנערך דווקא כאן בנגב לפני כמה שנים!)

  2. עידית
    פברואר 13, 2012

    הגעתי דרך הבלוג של עדיאל.
    הייתי רוצה לשמוע עוד על צורות האכילה,
    הרהורים והתמודדויות

  3. sondacop
    פברואר 21, 2012

    אכן רשימה רשימה, אז יהיה לך הרבה מה לכתוב במשך כמה שנים…

    והכי חשוב ודחוף – מה עושים כתחליף לבצק של אוזני המן?

    • Dina
      פברואר 22, 2012

      🙂
      סורי, אין לי פיתרון … עוד לא ניסיתי לאפות בצק פריך עם קמח קוקוס.
      אבל ביננו – הכי טעים זה המילוי, אז אולי אפשר להכין מילוי עם סטיביה וכו' ולאכול בכפית? 😉

  4. sondacop
    פברואר 24, 2012

    חשבתי יותר על משהו בסיגנון של דר דיוויס – זרעי פישתן טחונים, ביצים, לא יודעת. יש לך זמן לעשות ניסויים ונסיונות? קשה לארוז מילוי של אוזן המן…

    • Dina
      פברואר 24, 2012

      תודה שאת מאמינה בי כל כך! 🙂
      אולי יהיה לי קצת זמן בשבוע הבא ואנסה. אבל בנתיים אני יכולה להבטיח לך שלפסח לא תהיה בעית אפיה. 😉

  5. sondacop
    פברואר 25, 2012

    את רוצה אתגר לפסח? תכיני חרוסת! בשנה שעברה הכנתי חרוסת עם…. קישואים (!). יין יבש, קינמון, תרכיז דיאט תפוחים, אגוזי המלך ועוד קצת ממתיק. יצא כמעט כמו הדבר האמיתי. כמעט.
    השנה (אם יהיה זמן) אנסה להכין עוגיות קוקוס.

רוצה להוסיף תגובה?

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

מידע

ערך זה פורסם ב-פברואר 13, 2012 מאת ב-סקר ותויגה ב-, , .

לאתר LCHF ישראל

LCHF ישראל - האתר הרשמי

הזן את האימייל שלך כדי להרשם לבלוג ולקבל עדכונים על רשומות חדשות באימייל.

הצטרפו אל 519 שכבר עוקבים אחריו

Blog Stats

  • 66,019 hits
%d בלוגרים אהבו את זה: