מי צריך פחמימות

לנהל אורח חיים LCHF בישראל

אוכל אמיתי

אחד העקרונות של LCHF הינו "אוכל אמיתי".

מה זאת אומרת? ראשית, שנוכל אוכל שנועדנו לאכול ושהגוף יודע לפרק ולעכל כראוי. שנית, שהאוכל גם יהיה כמה שיותר טבעי ולא מעובד.

את הדבר הראשון לא קשה להבין אבל ליישם את הדבר השני יכול להיות יותר בעיתי בימינו. אתן דוגמה: לאכול בשר – אין בעיה, אבל לאכול בשר שניזון ממזון טבעי לו (עשב ממראה) – כבר יותר בעיתי. או למשל, להכין רוטב שמנת טובה חלבית – אין בעיה. אבל פרווה? רוב קופסאות של קרם קוקוס שמצאתי מכילים כל מיני מוצרי E. (בנתיים מצאתי 5-6 חברות מיובאות ורק אחד מהחברות, אורגני, הכיל רק E אחד. אבל המחיר …)

אז מה עושים? לפי דעתי, את הרע במיעוטו. עד שאמצא מקור טוב (וזול יחסי) לבשר ניזון דשא (grass fed) אקנה את הבשר שיש בסופר. ולגבי קרם הקוקוס, אשתמש בו… לפחות אני כבר לא משתמשת בכל אבקות המרק ותיבוליות למיניהן. כפי שאמי היתה אומרת לנו: "קצת זבל רק מנקה את הבטן." 😉

מודעות פרסומת

רוצה להוסיף תגובה?

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

מידע

ערך זה פורסם ב-יוני 26, 2011 מאת ב-כללי ותויגה ב-, .

לאתר LCHF ישראל

LCHF ישראל - האתר הרשמי

הזן את האימייל שלך כדי להרשם לבלוג ולקבל עדכונים על רשומות חדשות באימייל.

הצטרפו אל 519 שכבר עוקבים אחריו

Blog Stats

  • 66,019 hits
%d בלוגרים אהבו את זה: