מי צריך פחמימות

לנהל אורח חיים LCHF בישראל

בישול בסיר איטי

לפי בקשת "שומר הלילה" הינה מתכון שמתאים לסטודנט שאין לו זמן. (או כל אחד אחר שלא רוצה לבלות הרבה מדי זמן במטבח…) המחיר גם די זול, אם קונים את הבשר כשמוצאים אותו במבצע ושמים במקפיא עד לצורך.

1. שמים את הבשר בסיר (כאן פאלש פילה). אפשר להפשיר את הבשר במשך הלילה במקרר או לשים אותו עדין קפוא בסיר בבוקר, תלוי בזמן שיש לרשותך. שמים גם ירקות ושורשים לפי רצון. כאן שמתי בצל, גזר וכרוב לבן.

2. מטבלים ומוסיפים קצת נוזלים. כאן הוספתי מלח, פלפל, אבקת שום, טרגון, ועלי דפנה.

לרוטב השתמשתי בכחצי קופסת קרם קוקוס וככוס יין אדום (הפעם פינוטז').

3. שמתי את הסיר על אש נמוכה כי ידעתי שאעדר מהבית הרבה מאוד שעות.

4. התוצאה אחרי כ-10 שעות:

בתאבון! המנה מתאימה גם לאוכלי LCHF וגם לאוכלי פליאו. 🙂

מודעות פרסומת

תגובה אחת על “בישול בסיר איטי

  1. saba10000
    יוני 20, 2011

    יאמי! נראה גם טעים וגם נעים (אם כי שווה לשקול להגדיל את התמונות).

    אני אנסה זאת בקרוב ואדווח.

רוצה להוסיף תגובה?

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

מידע

ערך זה פורסם ב-יוני 20, 2011 מאת ב-כללי ותויגה ב-, , .

לאתר LCHF ישראל

LCHF ישראל - האתר הרשמי

הזן את האימייל שלך כדי להרשם לבלוג ולקבל עדכונים על רשומות חדשות באימייל.

הצטרפו אל 520 שכבר עוקבים אחריו

Blog Stats

  • 64,730 hits
%d בלוגרים אהבו את זה: