מי צריך פחמימות

לנהל אורח חיים LCHF בישראל

ארוחת שבת

התחשק לנו דג השבת.

רק אני ויוסי בבית – כל הילדים "מפוזרים", מי בצבא ומי אצל הורה אחר. להיות רק שנינו בדרך כלל אומר נסיונות במטבח אבל הפעם החלטנו ללכת על פשוט – היו כמה חתיכות סלמון במקפיא ומצאתי השבוע בסופר כרובית יחסית זול. אחרי שטיירנו בשוק הכרמל היה לנו גם קצת תותים לקינוח 🙂

* בטפרית היה גם סלט סלרי פשוט (סלרי, פטרוזיליה, מיץ לימון …) ולכל שתינו שרדונה של יקב קטמון.

סלמון מטוגן בחמאה עם שקדים ושמיר

לקלות שקדים פרוסות ולקצוץ שמיר – לשמור בצד.

לטגן בחמאה רצועות בצל עד שקוף ולהוסיף את הדג – לטגן בשני הצדדים. (מלח, פלפל …)

לפזר את השקדים והשמיר מעל ולערבב קלות בתוך החמאה הנמסה.

מחית כרובית

לנקות את הכרובית ולחתוך לחתיכות קטנות – לשים בסיר.

לשפוך פנימה 1 מיכל שמנת 38% – לבשל על אש קטנה עד שהכרובית רכה.

למחות את הכרובית – להוסיף חמאה, מלח, פלפל …

מודעות פרסומת

רוצה להוסיף תגובה?

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

מידע

ערך זה פורסם ב-פברואר 20, 2011 מאת ב-כללי ותויגה ב-.

לאתר LCHF ישראל

LCHF ישראל - האתר הרשמי

הזן את האימייל שלך כדי להרשם לבלוג ולקבל עדכונים על רשומות חדשות באימייל.

הצטרפו אל 519 שכבר עוקבים אחריו

Blog Stats

  • 66,080 hits
%d בלוגרים אהבו את זה: